2011. december 30., péntek

Baba IQ - Színek Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal
Sokszínű világunk bemutatása gyermekünknek örömteli feladat. Ugyanakkor nehéz is, hiszen meg kell tanítanunk a szín fogalmát képekkel és szavakkal. A babák tudják, érzik, hogy a színek hatással vannak rájuk, hiszen egy-egy élénk színű játék, vagy tárgy rögtön elvarázsolja őket. A gyermekek fokozatosan jönnek rá, hogy néhány tárgyban van közös, amit a Színek című DVD segít felfedezni, a Baba IQ filmsorozatunk tagjaként.
Két kis mesemanónk, Baba I és Baba Q megmutatja ezt a különleges világot: élénk színekben pompázó festékek, kishajó, kislány és kisfiú. Mi a közös bennük? Mindenhol feltűnnek az azonos színek, így már könnyű megérteni! A Baba IQ a természetből vett képekkel és ismerős tárgyakkal, játékokkal eleveníti meg a színek csodáját gyermeke számára. Színezzenek együtt!
A Baba IQ sorozatról
Filmsorozatunk célja, hogy segítse a szülőket gyermekük intelligenciájának fejlesztésében. A Baba IQ vizuális és zenei élményt nyújt, beszélgetésre ösztönöz, a bennünket körülölelő világ megértéséhez járul hozzá. Az egyes filmek egy-egy adott témát körüljárva számtalan lehetőséget biztosítanak az anyukáknak és az apukáknak arra, hogy több nézőpontból mutassák be gyermeküknek környezetüket, illetve az emberi érzéseket és kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a DVD-k elősegítik a korai, kétirányú kommunikáció kialakulását és arra ösztönzik a gyermeket, hogy lásson, gondolkozzon, reagáljon és válaszoljon. A baba és a felnőtt közötti folyamatos párbeszédet kisebb szünetek segítik, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés. A képek, az érdekes animációk és a kellemes zene segítségével a Baba IQ biztosítja Önnek és gyermekének a meghitt beszélgetések és az együtt tanulás élményét.
Használják együtt a képzelet szárnyait és fedezzék fel a világot gyermekükkel!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-02 17:26
. Baba IQ - Színek Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése