2011. július 27., szerda

Somogyi Győző: Magyar hadizászlók - Jelenlegi ára: 3 355 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar hadizászlókA könyv listaára: 3995 Ft. Leírás:
A Somogyi György rajzait összegyűjtő és közreadó viselettörténeti sorozat tematikus kötete a talán legnagyobb karriert befutó hadi jelző eszköz, a zászló magyar történetét mutatja be a honfoglalás kori kezdetektől napjainkig. A korábbi kötetekhez hasonló felépítésű és szerkezetű könyvben megtekinthető - Cs. Kottra Györgyi szakszerű és informatív szövegével kísért - egész oldalas, színes rajzok sorát a lovas nomád népek zászlós kopjái nyitják. A továbbiakban krónikák képei és egyéb korabeli ábrázolások, valamint a fennmaradt eredeti hadi lobogók nyomán megjelennek az Árpád-ház, a középkori nemzetségek zászlói, a lovagkor színpompás, a megkülönböztető jeleket és színeket pajzsokon, sisakdíszek, lótakarókon is megjelenítő összeállításai, a török kori harcok, a Rákóczi szabadságharc harci lobogói és az állandó hadsereg felállításától használt különféle csapatzászlók, zászlószalagok, -rudak, -csúcsok. A történeti hűséggel készült rajzokat még elevenebbé teszik a rendre felbukkan a zászlótartók. - A rendhagyó hadtörténeti galéria fiataloknak és idősebbeknek egyaránt jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-278-194-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 355 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:13
. Somogyi Győző: Magyar hadizászlók - Jelenlegi ára: 3 355 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése